OGAME SPACE BOUNCERS

Uzaydaki En Başarılı Online Uzay Oyunu

İmparatorluğunu İnşa Et



OGame Space Bouncers Hakkında

OGame Space Bouncers, metin tabanlı bir kaynak yönetimi ve uzay savaşları temalı çok oyunculu çevrimiçi tarayıcı oyunudur. Space Bouncers birçok ülkede kendi yerel dillerinde oynanmaktadır. Nadir durumlar dışında hiçbir ülkede fark yoktur.

OGame Space Bouncers Online Uzay Oyunu

OGame Space Bouncers bir oyuncunun ilk çok oyunculu oyunuysa, yeni bir oyuncu için ilk başta kafa karıştırıcı olabilir. OGame Space Bouncers hakkında her şeyi öğrenmeyi hem yeni başlayanlar hem de tarayıcı oyun deneyimi olmayan gruplar için daha eğlenceli ve kolay hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Online Uzay Oyunu

OGame Space Bouncers oyunu, normal uzay oyunlarına kıyasla artan oyun hızı ve filo uçuş hızına sahip çevrimiçi bir uzay oyunudur. Bulunduğunuz evrende çeşitli aktiviteler sayesinde hızlı bir şekilde gelişeceğiniz ve hızlı bir şekilde filo sahibi olabileceğiniz ve düşmanlarınıza diz çöktürebileceğiniz hızlı bir ogame oyunudur.

Haberler

02.03.2022

Yeni Dünyalara Açılan Kapı!

OGame Space Bouncers, yeni dünyalara açılan kapınızdır: Uzayda imparatorluğunuzu kurun, ittifaklar kurun ve heyecan verici uzay savaşlarını deneyimleyin.


Yeni evren ve yeni modüllerle klasik ogame oyununun heyecanına katılın.

OGame Space Bouncers Hızlı Başlangıç

OGame Space Bouncers'ın en büyük özelliklerinden biri de en iyi diyebileceğimiz sabit bir stratejinin olmaması, sonuç olarak binlerce oyuncunun oynaması ve herkesin farklı görüşlere sahip olmasıdır. Ancak başlangıç ​​aşamasında daha hızlı gelişmeniz için bazı önerilerimiz olacak.


1. Akıncı: Bu taktikle istatistiklerde daha üst sıralara çıkmak daha kolay, ancak bunu doğru ve doğru bir şekilde uygulamak çok zaman alıyor.


2. Madenci: Madencinin ilk amacı, tüm kaynaklarını yeni bir maden inşaatına harcamak olmalıdır. Bu aşamada gemilere ve bilimsel araştırmalara kaynak harcanması önerilmez.


3. Karışık Taktik: Bu taktiğin uygulanması Noob (çalak) Koruması nedeniyle daha kolaydır. Noob, yağmacılar için fazla yer bırakmaz ve yüksek puana sahip oyuncular genellikle çok iyi korunan gezegenlere sahiptir.


4. Hızlı Başlangıç: Bunun için sıkı bir sinir sistemine ihtiyacınız var ve oyunu çok sık oynuyorsunuz.

Soru - Cevap

Oyuna nasıl üye olabilirim?

Resmi sitemize girmeniz, bilgileri doldurmanız ve gerekli üyelik formunu doldurmanız gerekmektedir. Ondan sonra oyuna katılıyorsunuz.

01

Oyun Aboneliğimi Nasıl İptal Edebilirim?

Oyun yöneticisine haber verirseniz oyun aboneliğiniz iptal edilir ve hesabınız silinir.

02

asıl Daha Hızlı Gelişebilirim?

Hızlı gelişiminiz için olayları düzenli takip ederek ve Dark Matter elde ederek daha hızlı gelişebilirsiniz.

03

Aktif Olmazsam Hesabıma Ne Olur?

Hesabınız 7 gün veya daha uzun süre hareketsiz kalırsa, tatilde olsa bile her Cuma saat 21:00'de devre dışı kalır ve tatilden çıkar.

04

Bağlantılarımız

İletişim Bilgileri

İletişime geçmek isterseniz aşağıdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz.

Telefon

+90 537 616 30 81

Konum

Turkey

E-Mail

admin@spacebouncers.com

2021 - 2024 - OGAME SPACE BOUNCERS - Tüm hakları saklıdır.